Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Να βάλει η Παναγία το χέρι της στη Δανία!!

O Βασίλης Βέργης γράφει για την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και αναφέρει πως ίσως χρειαστεί οι "πράσινοι" να ταξιδέψουν πρώτα στην ...Τήνο πριν τη Δανία!
Να βάλει η Παναγία το χέρι της στη Δανία
Αναλυτικά το άρθρο του:
Αν υποτεθεί ότι για τον Παναθηναϊκό το χθεσινό παιχνίδι στο Περιστέρι αποτελούσε πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρώτου προκριματικού αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στη Δανία με αντίπαλο την Οντένσε, τότε ίσως χρειαστεί οι «πράσινοι» να ταξιδέψουν πρώτα στην Τήνο.
Να κάνουν ένα τάμα στην Παναγία, Μεγάλη η Χάρη Της, και στη συνέχεια να πετάξουν στη Σκανδιναβία. Οταν, μάλιστα, υπάρχουν ακόμη οι περσινές θύμησες από τα ματς με την Κοπεγχάγη (σαφώς ανώτερη της Οντένσε) και ο φετινός Παναθηναϊκός είναι προς το παρόν «κάτι σαν ομάδα», δεν ξέρω καν αν αρκούν το τάμα, οι προσευχές και τα ευχέλαια...
Προσέξτε: δεν υποστηρίζω ότι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι αυτό το άθλιο χθεσινό παρουσιαστικό, καθώς όχι μόνο δεν θα ήταν δίκαιο, αλλά αν υποθέσουμε πως θα ήταν αλήθεια, θα έπρεπε σε αυτήν την περίπτωση οι οπαδοί του να... κόψουν φλέβες.
Γράφω γι' αυτό που είδα-είδαμε έξι μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προκάλεσε ΘΛΙΨΗ. Κυρίως με τους «βασικούς» στο πρώτο ημίχρονο. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ευκαιρία. Με... χιλιάδες λάθη στα χαφ (Κατσουράνης, Νίνης... συναγωνίστηκαν). Δίχως πλάνο ανάπτυξης. Με τον Πετρόπουλο να... περιμένει στην κορυφή, προφανώς το λεωφορείο.
Τον Δημούτσο (που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας) είδα να παλεύει στο β' ημίχρονο για να κερδίσει από τον Ζεσουάλδο την όποια ευκαιρία του αντιστοιχεί. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός ως ομάδα ήταν χειρότερος και από τα φιλικά με την Κολωνία και τη Σίβασπορ. Φαντάζομαι ότι μπορούν να τον αλλάξουν προς το καλύτερο οι νεοαποκτηθέντες. Για την ώρα, όμως, αυτοί που θα πάνε στη Δανία, αν παίξουν όπως χθες, καλύτερα να μείνουν στην Αθήνα. Επειδή όμως το ματς δεν... αναβάλλεται, ας ελπίσουμε ότι θα σεβαστούν τη φανέλα που φοράνε.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: