Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Χωρίς Ρόμενταλ στην Ολλανδία!!

Ο Ντένις Ρόμενταλ ενημερώθηκε και τυπικά ότι δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Δανός πδοοσφαιριστής δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Ολλανδία, με συνέπεια να αρχίσει να ψάχνει και με… τη βούλα για ομάδα. 

Ο Ρόμενταλ, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του, δίνει στην ουσία τη θέση του στον Φρανς Γέστε, ο οποίος είναι στην 27άδα που θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου για το Αμστερνταμ.
Εκτός έμεινε και ο Νικλητσιώτης, καθώς και ο πιτσιρικάς τερματοφύλακας, ο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα της Ολλανδίας: 
«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, επανερχόμενοι στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 27 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ολλανδία, και οι οποίοι είναι:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου». 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: