Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"Δεν έχω χρόνο για άλλο... κουπόνι"!!

ο τραγουδάκι του Μιχάλη Χατζηγιάννη μας έφερε στο μυαλό η απολογία του Γιάννη Παπακώστα, στην οποία σχολίασε ότι δεν έχει... χρόνο να παίξει στοίχημα!
"Δεν έχω χρόνο για άλλο... κουπόνι"!
"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα με καλούσαν στα δικαστήρια, αλλά για όλα υπάρχει η 1η φορά. Ετυχε για μένα να είναι τώρα. Εχω κοουτσάρει πάνω από 300 ματς στην καριέρα μου σε όλες τις κατηγορίες.
Οταν ήμουν στη Λάρισα πληροφορήθηκα για πέντε ματς που τα ανέφερε ως ύποπτα η ΟΥΕΦΑ", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:
"Πίστευα ότι θα γίνονταν καταθέσεις από προέδρους, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και από μένα όσον αφορά τα ματς. Ξαφνικά βρέθηκα να θεωρούμαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης στην Καβάλα".
Στη συνέχεια ο Γ. Παπακώστας είπε: "Αρνούμαι τις κατηγορίες. Ποτέ δεν ωφέλησα πρόεδρο, προπονητή, παίκτες με πλάγιο τρόπο και έψαχνα να βρω ένα στοιχείο για να αντικρούσω τις κατηγορίες.
Δεν έχω παίξει ποτέ παράπονο στοίχημα. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ να παίξω. Ούτε έχω συμβάλει στο να καθορίσω κάποιο αποτέλεσμα. Δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να βάλει το όνομα του σε συνομιλία, ως τρίτο πρόσωπο, για κάτι παράνομο.
Τα πέντε ματς που με κατηγορούν ήταν όλα φυσιολογικά, όπως και τα αποτελέσματα τους".
Βασιλακόπουλος: Αερολόγος ο Κούγιας...
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Παπακώστα, κ. Βασιλακόπουλος, που χαρακτήρισε αερολογίες όσα λέει ο Κούγιας: "Ο κ.Κούγιας δεν καταθέτει γεγονότα και λέει αερολογίες. Δεν στέκουν οι κατηγορίες του και δεν αποδεικνύεται τίποτα από το κατηγορητήριο".
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: