Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Γκούντγιονσεν: «Δεν είμαι 100% έτοιμος»

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν παραδέχτηκε ότι χρειάζεται δουλειά στην φυσική κατάσταση και χαρακτήρισε φανταστική την ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ-Ντιναμό.
Γκούντγιονσεν: «Δεν είμαι 100% έτοιμος»
«Σήμερα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα ένα και αυτό είναι που δίνει την πρόκριση. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά φάνηκε και ο αντίπαλος ότι είχε καλύτερα τρεξίματα και ήταν πιο έτοιμος, αφού προέρχεται από περισσότερα επίσημα παιχνίδια», ήταν το αρχικά λόγια του Iceman o oποίος στη συνέχεια μίλησε για την απόδοσή του:
«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος στο 100%. Χρειάζομαι δουλειά σε όλους τους τομείς. Στην φυσική κατάσταση είμαι πίσω και θα πρέπει να γνωρίσω καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Η σεζόν έτσι και αλλιώς δεν είναι ένα σπριντ, αλλά ένας μαραθώνιος. Είναι σίγουρο ότι θα βελτιώνομαι συνέχεια».
Για την ατμόσφαιρα που έζησε δήλωσε: «Έζησα μία φανταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι περήφανος που συμμετείχα στο σημερινό ματς και είναι τιμή μου που αγωνίζομαι για την ΑΕΚ».
Καταλήγοντας απάντησε σε ερώτηση για τη θέση που αγωνίζεται: «Σαφώς και η φυσική μου θέση δεν είναι στα αριστερά, αλλά μπορώ να παίξω και εκεί. Παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Ας κερδίζει η ομάδα μου και ας παίζω όπου να' ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: