Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Ο ΠΑΟ έχει καλούς παίκτες...»

Άνετος και πανευτυχής μετά το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Μακάμπι, Μότι Ίβανιρ, μοίρασε συγχαρητήρια στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του “τριφυλλιού”...
«Ο ΠΑΟ έχει καλούς παίκτες...»
Αρχικά ο τεχνικός της Μακάμπι είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία. Στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές. Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι.
Είναι η αρχή της σεζόν ήδη κάνουμε εξαιρετικά πράγματα. Την άλλη εβδομάδα ξεκινά το Πρωτάθλημα. Πραγματοποιήσαμε εξαιρετικό ξεκίνημα. Αν δεν πίστευα στους νέους παίκτες δεν θα τους έβαζα να παίξουν. Βέβαια, χρειάζομαι τους πιο έμπειρους για να τους καθοδηγούν. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Έχουμε δύσκολη περίοδο μπροστά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".
Στη συνέχεια ο Μότι Ίβανιρ είπε: "Ο αγώνας ήταν δύσκολος γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι όλη η ομάδα μου ήταν καλή, αλλά χάρηκα για τον Μίχα. Κάναμε πολύ καλή εντύπωση αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει στο Πρωτάθλημα του Ισραήλ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: