Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Θα σηκώσει ποτέ μια βαριά φανέλα ο Τσιώλης;

Κάπου μας έχει μπερδέψει ο Σάκης Τσιώλης. Με το που ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Κέρδισε τον Ολυμπιακό, νίκησε τον Άρη, ενώ δυσκόλεψε πολύ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ...

Θα σηκώσει ποτέ μια βαριά φανέλα ο Τσιώλης;
Πολύ καλός λοιπόν δείχνει ο Αστέρας το τελευταίο διάστημα.
Ο Τσιώλης είχε δώσει ρέστα και σαν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ θυμόμαστε ότι είχε παρουσιάσει έργο και παλιότερα στον Πανηλειακό, όπως και σ’ άλλες μικρομεσαίες ομάδες.
Εκεί που τα θαλάσσωσε ήταν μόνο στον Άρη. Όχι τόσο όταν ανέλαβε στα τελειώματα της περασμένης σεζόν, αλλά με το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, όταν υπήρχαν και πολλές προσδοκίες. Ο Άρης, όμως, έκανε τραγική αρχή και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
Ο Τσιώλης, λοιπόν, απέτυχε στον Άρη. Δεν τα κατάφερε όταν πήγε να δουλέψει σε μια από τις βαριές φανέλες του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντίθετα, διαπρέπει με τις μικρομεσαίες ομάδες σαν τον Αστέρα ή τον Ολυμπιακό Βόλου κλπ.
Τι συμβαίνει, λοιπόν; Αφού είναι καλός και πραγματικά αξιόλογος προπονητής, γιατί δεν μπόρεσε να στεριώσει στον Άρη; Ίσως να ήταν κακή συγκυρία. Ίσως να έφταιγε το κλίμα στην ομάδα. Σίγουρα, πάντως, μελλοντικά θα πάρει και δεύτερη ευκαιρία από μεγάλη ομάδα ο Τσιώλης. Και τότε θα πρέπει να την αρπάξει. Να μην πάει κι εκείνη χαμένη. Κρίμα θα είναι, δηλαδή, αφού δεν έχουμε δα και τόσους πολλούς ταλαντούχους Έλληνες προπονητές. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι όσοι μπορούν να σταθούν σε κορυφαίο επίπεδο.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: