Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

«Κανείς δε θα μας έλεγε μπράβο»

«Κανείς δε θα μας έλεγε μπράβο»
Στο γεγονός πως και 5-0 να έληγε η αναμέτρηση της SKODA με τον Πανιώνιο κανείς δε θα έλεγε καλά λόγια, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η αναμέτρηση ήταν δύσκολη και οι αντίπαλοι ήταν μαχητικοί και πάλεψαν το ματς, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Θεωρεί πως οι εμφανίσεις στα δυο τελευταία ματς έδειξαν πως η ομάδα δεν μπορεί να κάνει την τόσο καλή πορεία που ονειρεύεται και ζήτησε δουλειά, ώστε να φτάσουν οι παίκτες στα επιθυμητά επίπεδα. Θεωρεί καλή συγκομιδή τους 21 βαθμούς και περιμένει το ματς της ερχόμενης Τρίτης στο Κύπελλο με τους Πόντιους Κατερίνης.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου, που είχε να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα. Είναι αλήθεια πως προσπάθησαν πολύ στο παιχνίδι, ήταν μαχητικοί, αλλά χωρίς φάσεις. Εμείς είχαμε τονίσει ότι θα ήταν πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι από το αν έπαιζε η βασική τους ομάδα. Εμείς και 5-0 να νικούσαμε, κανείς δεν θα μας έλεγε μπράβο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια μας έδειξαν ότι δεν είμαστε έτοιμοι για περισσότερα πράγματα. Ήταν μαθήματα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Δυστυχώς, μείναμε δύο αγωνιστικές πίσω, στα καλά λόγια, στις δηλώσεις, στις συνεντεύξεις, όμως το γήπεδο δείχνει την πραγματική εικόνα. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, οι 21 βαθμοί είναι μία καλή συγκομιδή και δεν πρέπει να τα υποβαθμίζουμε όλα. Έχουμε και την Τρίτη μία αναμέτρηση, στην οποία δεν επιτρέπονται τα λάθη. Οι τρεις βαθμοί είναι τρεις βαθμοί και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: