Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"Κόκκινος" περίπατος στο "Βίλα Παρκ"!!

Από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ Μπέλαμι και Σκρτελ διαμόρφωσαν το 0-2 της Λίβερπουλ επί της Άστον Βίλα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με τους τρεις βαθμούς να φέρνουν την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς πάνω από τη Νιούκαστλ και προσωρινά στην 5η θέση της κατάταξης.

"Κόκκινος" περίπατος στο "Βίλα Παρκ"
Στο 11` από κόρνερ του Ντάουνιγκ, η μπάλα έφτασε στον Μπέλαμι με τον Ουαλό να μην… χαρίζεται και να κάνει από κοντά το 0-1!
Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος εκτέλεσε νέο κόρνερ και ο Σκρτελ με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς!
Πολύ δυνατά μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι», με τον Άγκερ να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού και τον Σουάρες στην αμέσως επόμενη φάση να σημαδεύει το δοκάρι του Γκούζαν.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός είδε και δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι να του αρνείται την είσοδό του στη λίστα με τους σκόρερ στο 58’, ενώ οι ευκαιρίες για τη Λίβερπουλ συνεχίζονταν με τους Τζόνσον και Άνταμ να μην βρίσκουν με τη σειρά τους στόχο!
Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους για να φέρει τη Λίβερπουλ, προσωρινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 29 πόντους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: