Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Λίνο μείνε για… πάντα στην Τούμπα!!

Λίνο μείνε για… πάντα στην Τούμπα
Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει στο sday.gr για τη σημαντική συνεισφορά του Λίνο σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Μήπως ο Λίνο μπορεί να κλωνοποιηθεί; Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε πάλι όλη την δουλειά, στο δημιουργικό τομέα. Με τις… φαρμακερές του σέντρες ξεκλείδωσε την άμυνα της Δόξας Δράμας (στη νίκη με 0-2 στο Καυτανζόγλειο) και έκανε… μάγκες (με την καλή έννοια) τούς Σαλπιγγίδη και Φωτάκη. Σίγουρα και οι δύο εκτέλεσαν εξαιρετικά, όμως αν ο Λίνο (στο πρώτο γκολ έκανε καλή δουλειά και ο Βιεϊρίνια) δεν έκανε… πάρτι από την αριστερή πλευρά, δύσκολα θα έμπαινε η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 
Σίγουρα η… ανακάλυψη Σταφυλίδη έδωσε μια… ανάσα αισιοδοξίας για το μέλλον του ΠΑΟΚ, σε ό, τι αφορά την αριστερή πλευρά, όμως η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του Λίνο δεν μπορεί να αναπληρωθεί εύκολα. Ο Βραζιλιάνος είναι «το κάτι άλλο».
 
Ο Λίνο είναι μια… όαση, όπως θα έλεγε και ο «κελεμπίας». Κάθε φορά που έπιανε την μπάλα, οι συμπαίκτες του περίμεναν κάτι εξαιρετικό. Αυτό δεν είναι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο και πόσω μάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που για να δεις 90΄ σε ορισμένα παιχνίδια, χρειάζεσαι παυσίπονα.
 
Αν ο Λίνο συνεχίσει σε αυτόν τον… φρενήρη ρυθμό και δεν τον ξεκουράσει ο Λάζλο Μπόλονι, τότε δύσκολα ο Σταφυλίδης θα δει ξανά τη φανέλα βασικού.
 
Υ.Γ.: Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας δεν χωρούν και πολλά σχόλια. Η Δόξα είναι (όπως δείχνει μέχρι σήμερα) ομάδα για τη δεύτερη κατηγορία. Αν δεν αλλάξει κάτι ο πολύπειρος Μάκης Κατσαβάκης, τότε η ομάδα θα δει κατάματα τον υποβιβασμό, πολύ πιο πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΟΚ σήμερα πέρασε πολύ εύκολα από το Καυτανζόγλειο, πέτυχε δύο γκολ (μπορούσε κι άλλα) και πλέον όλοι σκέφτονται το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα. Το ματς με την Δόξα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: