Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

"Χ"άλασε μόνο τον Άρη

Στο 0-0 έμειναν Άρης και Παναιτωλικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Αγρινίου να... κλέβει το αποτέλεσμα και να κρατάει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους «κίτρινους».


"Χ"άλασε μόνο τον Άρη
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έδειχνε να πατάει καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, αν και ο Παναιτωλικός έκανε μόλις στο 10΄ την πρώτη του αλλαγή καθώς ο Κουτρουμάνος τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Παλαιολόγος. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 15΄, όταν ο Καμαρά γύρισε στην καρδιά της περιοχή όπου βρισκόταν ο Θεοδωρίδης, αλλά το σουτ που έπιασε κατάφερε να αποκρούσει ο Βελλίδης.
Η απάντηση του Άρη ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νέτο έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπλάζιτς. Στη συνέχεια της φάσης πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Καστίγιο, ωστόσο φάνηκε πως ο επιθετικός του Άρη... βούτηξε και σωστά ο Κουκουλάκης τον «κιτρίνισε». Πάντως την υπεροχή μετά το 20΄ την είχαν οι παίκτες του Τσιώλη δίχως να καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Μπλάζιτς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το μηδέν στα αποδυτήρια.
Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και τον Παναιτωλικό να αμύνεται σωστά και να προσπαθεί να βγει στην κόντρα. Στο 76΄ πάντως ο Σολτάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως δεν βρήκε καλά την μπάλα από το γύρισμα του Κατίδη και σε κενή εστία την έστειλε άουτ.
Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των Αγρινιωτών καθώς η ισοπαλία σε μία τέτοια έδρα θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα κρατούσε την διαφορά με τον Άρη στους τέσσερις βαθμούς. Τελικά δεν άλλαξε κάτι στο ματς, εκτός από την κόκκινη στον Φατί (90΄+3΄) και η λευκή ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.
Η ροή του αγώνα:
90΄+3΄ Κόκκινη στον Φατί για χτύπημα σε παίκτη του Παναιτωλικού και λήξη στο ματς.
90΄ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
84΄ Γέμισμα του Κατίδη από τα δεξιά, ο Τσέζαρεκ πιάνει την κεφαλιά με τον Μπλάζιτς να είναι ξανά σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.
81΄ Τελευταία αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Στη θέση του Θεοδωρίδη περνάει ο Μπουμάλ.
76΄ Ο Κατίδης γυρίζει μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού στον Σολτάνι, ο οποίος με κενό τέρμα δεν βρίσκει καλά την μπάλα και χάνεται μία μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ.
74΄ Ο Μουμίν αφήνει τη θέση του στον Κούσα
69΄ Τελευταία αλλαγή για τον Άρη. Ο Μίσελ μπαίνει στη θέση του Καζναφέρε.
68΄ Ο Μπλάζιτς κρατάει το μηδέν μετά το δυνατό σουτ του Κατίδη.

58΄ Σέντρα σουτ του Ουμπίδες από τα δεξιά και ο Μπλάζιτς διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
57΄ Το πρώτο σουτ του Παναιτωλικού στο δεύτερο μέρος είναι με τον Χαριστέα, αλλά ο Βελλίδης μπλοκάρει εύκολα.
55΄ Ο Καστίγιο άφησε την θέση του στον Σολτάνι και πήγε στα αποδυτήρια ακούγοντας κάποιες αποδοκιμασίες.
52΄ Κίτρινη στον Τσέζαρεκ
46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο
45΄+2΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
43΄ Κίτρινη στον Μητρόπουλο για φάουλ στον Κατίδη.
38΄ Αναγκαστική αλλαγή και για τον Άρη, με τον Γιαννιώτα να αφήνει την θέση του στον Κατίδη.
35΄ Σουτ του Καμαρά από πολύ πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

31΄ Δυνατό σουτ του Φατί, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Μπλάζιτς, με την μπάλα να βγαίνει άουτ.
22΄ Ο Καστίγιο ζητάει πέναλτι, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως έκανε βουτιά με τον Κουκουλάκη να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
21΄ Ο Άρης απαντάει στην ευκαιρία του Παναιτωλικού, με τον Νέτο να εκτελεί απεύθειας φάουλ και την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Μπλάζιτς.
15΄ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς και αυτή είναι για τον Παναιτωλικό. Ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, άνοιξε την μπάλα και στη συνέχεια γύρισε στον Θεοδωρίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Άρη.
10΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Κουτρουμάνος τραυματίστηκε και ο Παλαιολόγος πήρε τη θέση του.
Πρώτο σουτ στο ματς για τον Παναιτωλικό με τον Χαριστέα έξω από την περιοχή του Άρη, αλλά ο Βελλίδης μπλοκάρει εύκολα.
Αδύναμο διαγώνιο σουτ του Καστίγιο από τα αριστερά, ο Μπλάζιτς ελέγχει την πορεία της μπάλας.
1΄ Έναρξη
Οι συνθέσεις:
Άρης (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Τόχα, Τσέζαρεκ, Καστίγιο (55΄ Σολτάνι), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης (69΄ Μίσελ), Γιαννιώτας (38΄ Κατίδης), Λαζαρίδης, Ουμπίδες.
Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος (10΄ Παλαιολόγος), Άντι, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (74΄ Κούσας), Ρότσα, Χαριστέας, Θεοδωρίδης (81΄ Μπουμάλ), Καμαρά
Διαιτητές: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΟΥΚΟΣ, ΤΡΥΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: