Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σπανός: «Η Θεία Δίκη υπέρ του Ατρομήτου»

Σπανός: «Η Θεία Δίκη υπέρ του Ατρομήτου»
Χαρούμενος έπειτα από την μεγάλη νίκη του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως ο επόπτης «κρέμασε» τον διαιτητή αλλά εντέλει η Θεία Δίκη λειτούργησε υπέρ του Ατρομήτου ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας, βάζοντας τον πήχη ψηλά ακόμα και για έξοδο στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός:

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Έγινε ένα διαιτητικό λάθος που ξύπνησε την ομάδα και τον κόσμο με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ λίγο αργότερα. Έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή. Στόχος μας είναι να μείνουμε ψηλά και να μπούμε στα πλέι-οφ, κερδίζοντας μία θέση στο Europa League».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για εμάς ήταν απλά ένα παιχνίδι τριών βαθμών, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του. Κερδίσαμε δίκαια».

Για το ενδεχόμενο να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Ατρόμητος, είπε: «Μένει ένα ακόμα παιχνίδι για το τέλος της χρονιάς και μετά θα συζητήσουμε με τον προπονητή για το αν θα προχωρήσουμε σε μεταγραφικές κινήσεις».

Τέλος παραπονέθηκε για την διαιτησία: «Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς για δεύτερη φορά αδικηθήκαμε. Αυτός ο επόπτης «κρέμασε» τον διαιτητή, ωστόσο η Θεία Δίκη ενήργησε υπέρ της ομάδας και τέλος καλό, όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: