Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κρέσιτς: «Κάτι δεν κάναμε καλά με Ολυμπιακό»

Κρέσιτς: «Κάτι δεν κάναμε καλά με Ολυμπιακό»
«Κάτι δεν κάναμε καλά εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε τι είναι αυτό», τόνισε ο Ντάριο Κρέσιτς στο TV Μακεδονία σχολιάζοντας το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό το οποίο συνοδεύτηκε με ήττα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό:
"Πικράναμε τον κόσμο. Χάσαμε τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά στο παιχνίδι. Οι λόγοι της ήττας ήταν πολλοί. Κάτι δεν κάναμε καλά. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τι δεν κάναμε σωστά"

Για την απώλεια των Κοντρέρας, Βιεϊρίνια:
"Λογικό να έχει χάσει σε ποιότητα η ομάδα, αφού είναι δύο διεθνείς παίκτες. Δεν πρέπει, όμως, να κλαίμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το αν υπήρχε πρόταση για μεταγραφή από τον Ολυμπιακό:

"Έχω πει στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ άσχημα. Αν γίνει, θέλω να το κάνω με καλό τρόπο και σωστό. Ονειρό μου είναι να κάνω σπουδαία πράγματα και να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο. Στον ΠΑΟΚ αξίζει κάτι σπέσιαλ και το σπέσιαλ είναι να πάρουμε κάποιον τίτλο ή να περάσουμε την Ουντινέζε και να φθάσουμε στους "32" του Europa League".

Για τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο
"Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε πριν τα ματς. Πρέπει να το κάνουμε μετά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 95 λεπτά του αγώνα. Έτσι μόνο μπορείς να κατακτήσεις Κύπελλο".

Για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές:

"Δεν μπορώ να μιλώ για άλλους παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, όλοι παίζουμε για το συμβόλαιό μας γιατί είμαστε επαγγελματίες και δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι πρόβλημα αν υπάρχει καθυστέρηση ακόμη και για μήνες, αρκεί να γίνεται συζήτηση με ανθρώπινο τρόπο. Τα οικονομικά προβλήματα δεν μας επηρεάζουν στην απόδοσή μας. Είμαι 2,5 χρόνια στην ομάδα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κανείς παίκτης δεν σκέφτηκε να μην δώσει το 100% επειδή είχε προβλήματα στις πληρωμές".

Για την αλλαγή Ζαγοράκη-Βρύζα στη διοίκηση:
"Εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο".

Για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν: "Τώρα έχουμε πολλά δύσκολα ματς, είμαστε δυνατοί, είμαστε ΠΑΟΚ και ξέρουμε ότι στα μεγάλα ματς είμαστε πάντα καλύτεροι από ότι στα μικρά. Θα είμαστε έτοιμοι"

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Δεν χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο γιατί οι οπαδοί μας σε κάθε ματς δείχνουν τη δύναμή τους. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη κι αν χάνουμε μας μας στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους".

Για τους Έλληνες διαιτητές:
"Η δουλειά μου είναι να μην μιλάω για τους διαιτητές. Πάντα πιστεύω όμως ότι είμαι στην πλευρά των ομάδων που βλέπουν την κακή πλευρά της διαιτησίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: