Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Μπορούμε τα play offs"

O Nίκος Λαζαρίδης μίλησε για την έλευση του Μασάδο και την αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα και θεωρεί πως ο Άρης μπορεί να προλάβει το... τρένο της Ευρώπης.
"Μπορούμε τα play offs"
Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του Άρη στον «0Sportfm»:
Για τις δύσκολες συνθήκες στα «Πηγάδια» και τη νίκη επί της Ξάνθης: «Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και τις κλασικές ευκαιρίες. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά σε επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο. Ταλαιπωρηθήκαμε όσοι παίκτες αγωνιστήκαμε. Ειδικά μετά τη διακοπή του ρεύματος, αφού η βροχή ήταν αδιάκοπη. Όμως καταφέραμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αγωνιστική άνοδο του ΑΡΗ: «Έχουν αλλάξουν πολλά από την έλευση του νέου προπονητή (Μασάδο). Το πιο σημαντικό και βασικό για κάθε ομάδα και ξεχωριστά για κάθε ποδοσφαιριστή η ψυχολογία. Βρήκαμε ρυθμό, έχουμε καλύτερη κυκλοφορία, την κατοχή, κάτι που αυτομάτως μας κάνει καλύτερους».

Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα μας έφεραν σε δύσκολη θέση. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη και με την πίεση να αυξάνεται, ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό ως ομάδα. Όμως διαθέτουμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και με ηρεμία και θετικά αποτελέσματα έγινε η ανατροπή».

Για το πόσο εφικτή είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ: «Πριν από ένα μήνα ήμασταν περίπου 11 με 12 βαθμούς μακριά και αυτή τη στιγμή μόλις τέσσερις. Κάναμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βρεθούμε τόσο κοντά. Μπορούμε να πλασαριστούμε στην πρώτη πεντάδα και να φτάσουμε τον ΑΡΗ στα πλέι οφ. Βέβαια θέλει σκληρή δουλειά, προσπάθεια και ασφαλώς να συνεχιστεί το θετικό σερί αποτελεσμάτων».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν πολλά εξ αναβολής παιχνίδια, αλλά όλα σιγά-σιγά μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμη και οι τελευταίες ομάδες έχουν δυναμώσει. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα το κατακτήσει. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι καλές ομάδες. Θα κριθούν πολλά στο μεταξύ τους ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: