Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσε την ΑΕΚ η UEFA!!

Έγγραφο από την UEFA έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την καλεί σε συνάντηση για να συζητήσουν την κατάσταση που επικρατεί. Ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη η θετική απάντηση των μετόχων στον Νικολαΐδη!
Κάλεσε την ΑΕΚ η UEFA!
Την ημέρα που ο Νικολαΐδης είπε πως θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και ότι ελπίζει πως οι μέτοχοι θα αποδεχθούν την πρόταση του για να μπουν τα 7 (4+3) εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την Ευρώπη, στην ΠΑΕ έφτασε έγγραφο από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία!
Η UEFA καλεί την ΑΕΚ σε συζήτηση για να ενημερωθεί για την ακριβή κατάσταση της και τι ακριβώς γίνεται από εδώ και πέρα. Αν, δηλαδή, θα γίνουν κινήσεις για να βελτιωθούν τα πράγματα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Δεν πρόκειται, φυσικά, να υπάρξει κάποια απόφαση από την UEFA άμεσα αλλά καλό θα είναι να καταλάβουν άπαντες στην ΑΕΚ ότι πρέπει να μπουν αυτά τα λεφτά που είπε ο Νικολαΐδης για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, φυσικά, θα περιγράψει στην Ομοσπονδία την κατάσταση ακριβώς όπως είναι και αυτό που θέλουν οι μέτοχοι της ΑΕΚ και φυσικά ο Ντέμης είναι να πάνε σε αυτή τη συνάντηση έχοντας βάλει τα λεφτά στο ταμείο και ειδικά έχοντας ξεμπερδέψει με την Morgan Stanley ώστε να καταλάβουν στην UEFA ότι γίνονται κινήσεις και τα πράγματα στρώνουν.
Στην ΑΕΚ θα έπρεπε να το περιμένουν ότι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα τους καλέσει και το γεγονός ότι γίνεται τώρα αυτό, σημαίνει ότι γίνεται ακόμη πιο... απαραίτητο για την Ένωση να μπουν τα λεφτά που ζήτησε ο Νικολαΐδης ώστε να βρεθεί η λύση στη συνέχεια!
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: