Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μασάδο: «Απαίτηση η Ευρώπη»

Μασάδο: «Απαίτηση η Ευρώπη»
Κάθε εβδομάδα η εφημερίδα O’ Jogo, με μεγάλο αναγνωστικό κοινό στην Πορτογαλία, αναδεικνύει τον συμπατριώτη της που ξεχωρίζει στο εξωτερικό. Τούτη τη φορά αυτός που είχε την τιμητική του ήταν ο προπονητής του Άρη, Μανουέλ Μασάδο.

«Στα τέσσερα παιχνίδια που έχω την ομάδα υπό τις οδηγίες μου μαζέψαμε δέκα πόντους, τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η διοίκηση δεν μου είχε βάλει πλάνο όταν ανέλαβα αλλά το όνομα της ομάδας απαιτεί κάθε χρόνο να διεκδικεί μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όταν ήρθα ήμασταν εννιά βαθμούς από την 5η θέση, τώρα απέχουμε μόλις τέσσερις και αποτελεί και για αυτούς ευχάριστη έκπληξη η πορείας μας», δήλωσε αρχικά ο 56χρονος και συνέχισε αναφερόμενος στους οπαδούς των «κίτρινων»:

«Ο Άρης είναι μια ομάδα με πιστούς και απαιτητικούς οπαδούς που στις καλές στιγμές βγάζουν απίστευτη θερμότητα. Δεν σας κρύβω όμως ότι θα ήθελα να δω την αντίδρασή τους και στην δύσκολη στιγμή" τόνισε και παραλλήλισε τον ΑΡΗ σε αυτό το θέμα με μια από τις προηγούμενες ομάδες του την Γκιμαράες.

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου σχολίασε: «Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο γρήγορο και συμπαγές και πολύ πιο αυθόρμητο. Οι Πορτογάλοι είναι πιο τεχνίτες ενώ δουλεύουν πιο πολύ και στο τακτικό κομμάτι».

Κλείνοντας διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν στον πορτογαλικό Τύπο: «Δεν μου ζητήθηκε από την διοίκηση κάτι τέτοιο. Ό,τι γράφτηκε ήταν μόνο φήμες. Αυτά τα πράγματα θέλουν κάποιο πλάνο προετοιμασίας και φυσικά χρόνο που δεν είχαμε. Αν για το καλοκαίρι μου ζητηθεί η βοήθεια θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: