Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Με Τσιρίλο-Σνάουτσνερ στο "Γεντί Κουλέ"

Mπρούνο Τσιρίλο και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Μπόλονι για το ματς με τον ΟΦΗ. Δεν ανησυχούν για Μαλεζά.

Με Τσιρίλο-Σνάουτσνερ στο "Γεντί Κουλέ"
Στην προπόνηση της Τρίτης (7/2), η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, συμμετείχε κανονικά ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός (θλάση στους προσαγωγούς, α' προς β' βαθμό) δήλωσε... παρών στο πρόγραμμα της ομάδας που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μικρό διάστημα ασκήσεις με μπάλα. Στον ΠΑΟΚ μάλιστα εκτιμούν πως μπορεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με τον ΟΦΗ. Κάτι ασφαλώς ευχάριστο για τον Λάσλο Μπόλονι που έχει δει τα τελευταία 24ωρα ουκ ολίγους παίκτες του να μένουν εκτός λόγω τραματισμών.
Από εκεί και πέρα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (μικρής έκτασης θλάση α΄ βαθμού στο δικέφαλο) έκανε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς μαζί με τον γυμναστή Γρηγόρη Καβαλιεράτο. Δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο για να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ και πιθανόν την Τετάρτη (8/2) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Την συγκεκριμένη μέρα πάντως θα επανελεχθεί για το πως αισθάνεται ο ίδιος.
Ο Στέλιος Μαλεζάς από την άλλη δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στο νύχι και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι Ετο, Αθανασιάδης και Γλύκος ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Κατσικάς την Τετάρτη (8/2) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την ρήξη μηνίσκου. Να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα της ομάδας έτρεξε και ο Λάσλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, παρότρυνε τους παίκτες του και μάλιστα επειδή έβρεχε στην Σουρωτή, άλλαξε τρία γήπεδα μέχρι να αποφασίσει το που θα γίνει η προπόνηση.
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια: