Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σε απολογία ο «εξαφανισμένος» Κεϊτά!!

Σε απολογία ο «εξαφανισμένος» Κεϊτά
«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, ο Πολ Κεϊτά είναι αδικαιολογήτως απών τις τελευταίες ημέρες και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον κάλεσε σε απολογία. Βέβαια, κανείς δεν ξέρεις πως θα ενημερωθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφού πιθανώς έχει αναχωρήσει από τα Γιάννενα.

Ο Κεϊτά δημιουργεί συνεχώς προβλήματα αφού δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη και στον ΠΑΣ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του. ο Σενεγαλέζος άσος δεν έχει το δικαίωμα προσφυγής αφού έχει πληρωθεί κανονικά και αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ρήτρα του φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όλα όμως θα πάρουν τον δρόμο τους όταν ο Κεϊτά εμφανιστεί στην πόλη των Ιωαννίνων και απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης του ΠΑΣ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ηπειρώτες προπονήθηκαν κανονικά εκτός των τραυματιών Ιωάννου, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλου και Βάντερσον ενώ οι Μπακαγιόκο και Σκούφαλης έκαναν αποθεραπεία.

Η επάνοδος του Τζημόπουλου θα καθυστερήσει κι άλλο και θα χάσει τον αγώνα με τον Πανιώνιο ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Λίλα και Πάντος. Το καλό νέο για τους Γιαννιώτες είναι η επιστροφή του Βίλα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: