Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Φλεβάρης - γδάρτης για ΠΑΟΚ!

Στον πιο κρίσιμο μήνα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες για να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα!
Φλεβάρης - γδάρτης για ΠΑΟΚ!
Ούτε στον χειρότερο εχθρό του δεν θα ήθελε ο Λάζλο Μπόλονι να τύχουν όσα τραβάει αυτός τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ. Η λίστα με τους τραυματίες είναι ατελείωτη και ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει μόνο απουσίες στους δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ μέσα στον Φεβρουάριο και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή χρονιά για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Τα ματς που έρχονται είναι τα εξής:
ΟΦΗ (εκτός), Ουντινέζε (εκτός), Άρης (εντός), Ουντινέζε (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός) . Σε αυτά τα ματς ο Μπόλονι θα πάει ουσιαστικά με μισή ομάδα και θα χρειαστεί παίκτες από την ομάδα των κάτω των 20 για να συμπληρώσει την αποστολή.
Aναλυτικά ο Αθανασιάδης δεν είναι τόσο σοβαρά και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στην Ιταλία για το Europa League, καθώς το ματς με τον ΟΦΗ θα το έχανε έτσι και αλλιώς λόγω τιμωρίας.
Ο Γλύκος που θα έπαιζε για 11 συνεχόμενη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και πλέον ο νεαρός τερματοφύλακας θα επιστρέψει τον Μάρτιο, χάνοντας όλα τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου και βλέπουμε..
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κατσικάς, καθώς χάνει όλο το μήνα, ενώ ο Ετο αναμένεται να επιστρέψει μετά τη θλάση στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά λογικά θα απουσιάσει και από τα πέντε παιχνίδια.
Αγώνα δρόμου κάνει ο Τσιρίλο για να προλάβει την Ουντινέζε, ενώ ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερη και η τιμωρία του Λαζάρ, άρα να μην παίξει με τον Αρη, ματς που χάνει και ο Φωτάκης, καθώς τότε θα εκτίσει την ποινή του!
Μετά από όλα αυτά, ο Μπόλονι αναζητεί λύσεις που φυσικά δεν βρίσκει, καθώς πλέον το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ έχει αποδυναμωθεί αρκετά, μετά και την αποχώρηση Βιεϊρίνια και Κοντρέρας.gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: