Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Made in... Brazil!!

Made in... Brazil! Η Nike παρουσιάζει τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. Οι εμφανίσεις για τους αγώνες εντός και εκτός έδρας τιμούν το μοναδικό πνεύμα και την ιστορική κληρονομιά της ομάδας, αποτελώντας τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εμφανίσεις που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Η νέα εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για τη σαιζόν 2012-2013, η οποία δημιουργήθηκε από τη Nike Football, τιμά το “Jeitinho Brasileiro” ("Τον Βραζιλιάνικο τρόπο") - το πνεύμα που περικλείει την προσαρμοστικότητα, τη δημιουργικότητα και την επίμονα θετική και καινοτομική προσέγγιση που έχει βοηθήσει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η φανέλα της εμφάνισης αγώνων εντός έδρας της Βραζιλίας, η οποία αποκαλείται στοργικά Amarelinha (“Η κιτρινούλα”), έχει μετατραπεί σε σεβαστό εθνικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει τόσο τις ελπίδες του λαού της Βραζιλίας όσο και τη γεμάτη ζωντάνια και ποικιλομορφία κουλτούρα του.

Συμβαδίζοντας με τη δέσμευση της Nike προς τις ανώτερες αθλητικές επιδόσεις και τον μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον, το ύφασμα του νέου σορτς είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα κατά 100% ενώ το ύφασμα της φανέλας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα κατά τουλάχιστον 96%. Κάθε εμφάνιση κατασκευάζεται με χρήση 13 ανακυκλωμένων πλαστικών φιαλών κατά μέσο όρο.

Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/nike-unveils-brasil-national-team-kits για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeFootballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: