Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι για την άμυνα!

Αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων παικτών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμή έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ. Καθοριστικός παράγοντας η παραμονή του Ινσαουράλντε.

Υποψήφιοι για την άμυνα
Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή.

Αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μόνο δύο παίκτες, τον Μιγκέλ Βίτορ και τον Γιώργο Κατσικά. Ο πρώτος είναι σίγουρος, ο δεύτερος όχι τόσο και ο «Δικέφαλος» θα ψάξει σίγουρα για διάφορους στόπερ.

Ο Ινσαουράλντε είναι παίκτης που όλοι στον ΠΑΟΚ επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και αυτός είναι ένας στόχος που έχει μπει σε σχέση και με την απόκτησή του από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευχέρεια να κοιτάξει και τις άλλες εγχώριες περιπτώσεις.

Από χθες προέκυψε πληροφορία στην Κύπρο ότι ο Χρήστος Καρυπίδης μπορεί να μείνει ελεύθερος και επειδή έχει συνεργαστεί εκ νέου με τον Αναστασιάδη, το όνομά του «παίζει» για τον «Δικέφαλο».

Ο Στέλιος Μαλεζάς φεύγει από την Ντίσελντορφ και έχει δηλώσει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής, ενώ υπάρχει και ο Σωκράτης Φυτανίδης που έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα είναι περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εκτός των συγκεκριμένων περιπτώσεων με πιο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν αρκετές παραστάσεις, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μία κρούση και για τον Γούτα της Ξάνθης, παίκτη που είναι 20 ετών και έχει δύο συνεχόμενες καλές και γεμάτες χρονιές στη Σούπερ Λίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: