Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Εζίλ: «Να γίνω θρύλος της Γερμανίας»

Την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την καταλυτική του παρουσία σε αυτό, θέτει ως στόχους ο Μεσούτ Εζίλ για την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Εζίλ: «Να γίνω θρύλος της Γερμανίας»
Για μία ακόμη φορά η Γερμανία ξεκινά την περίοδο του Μουντιάλ, ως μία από τις ομάδες που αξίζουν βάσει του ρόστερ τους, να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αυτή τη φορά, όμως, οι παίκτες που απαρτίζουν την 23άδα της ομάδας, φαίνονται πιο αποφασισμένοι από άλλες φορές με τον πλέι-μέικερ της ομάδας, Μεσούτ Εζίλ, να πιστεύει πως μία πιθανή απώλεια του τίτλου θα είναι πλήρης απογοήτευση.

Όμως ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ δεν αρκείται στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας των «πάντσερ» και να αναδειχθεί ως θρύλος της χώρας σε αυτή την διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στη «Bild»: «Θα ήθελα να μιμηθώ παλαιότερους ηγέτες της θρύλους της ομάδας όπως ο Βάλτερ, ο Όβερατ και ο Ματέους. Ήταν και αυτοί δημιουργοί του παιχνιδιού των τότε ομάδων, όπως και εγώ σήμερα. Είμαστε λίγοι πλέον οι πλέι-μάικερ, και ίσως να μην μπορέσω να βρω κάποιον σε άλλη ομάδα, του Μουντιάλ».

Ενώ για το τρόπαιο, τόνισε: « Θα είναι απογοητευτικό αν δεν το πάρουμε. Η Γερμανία φέτος το αξίζει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: