Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

“Θα παίξει στον ΠΑΟΚ”

martens1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πατέρας του Μάαρτεν Μάρτενς, Πάτρικ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ. Τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κλήση από τον ΠΑΟΚ για να συζητηθεί η πιθανότητα αποχώρησης του Μάρτενς και μεταγραφής του σε άλλη ομάδα και ότι ο ίδιος ο Ολλανδός μέσος θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Επισήμως από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν μας έχει καλέσει κανείς να συζητήσουμε για πιθανότητα μετακίνησης του Μάαρτεν σε άλλη ομάδα,  δεν ξέρουμε τίποτα .Ούτε ο Μάρτενς, ούτε η οικογένεια του αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με το μέλλον του. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για αποχώρηση και μεταγραφή του Μάρτενς σε άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχεται αυτή η φημολογία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στον Μάαρτεν αρέσει πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ και περιμένει την νέα χρονιά, να του δοθεί μια πραγματική ευκαιρία για να δείξει την αξία του».
Για τον τραυματισμό του και τις ευκαιρίες που πήρε στον ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν έτοιμος και από φυσική κατάσταση και δεν είχε κανέναν τραυματισμό. Μετά από δυο παιχνίδια που έπαιξε τραυματίστηκε, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Στην συνέχεια ήταν έτοιμος να ξαναπαίξει αλλά δεν του δόθηκε μια πραγματική ευκαιρία».
Αναφορικά με το αν ο ποδοσφαιριστής ήταν προσωπική επιλογή του Χουμπ Στέφενς: «Δεν ήταν επιλογή μόνο του Χουμπ Στέφενς. Ήταν απόλυτη επιλογή και του Γιώργου Γεωργιάδη. Ήταν όλοι σύμφωνοι στον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν αρκετά για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον Χουμπ Στέφενς αλλά και με τον προπονητή που τον διαδέχτηκε».
Για το αν η Τβέντε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή: «Είναι μόνο φήμες, κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, με τον μάνατζερ του, αλλά ούτε και με τον Μάρτενς από την Τβέντε. Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχονται και αυτές οι φήμες στον ολλανδικό Τύπο».
Για τις φιλοδοξίες του Μάρτενς: «Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, βρήκε ένα φανταστικό κλαμπ, με τρομερούς οπαδούς, μια τέλεια ατμόσφαιρα. Θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να δείξει τι αξίζει».
Για το αν ήρθε ο ίδιος στην Θεσσαλονίκη να δει τον ΠΑΟΚ και τον Μάρτενς: «Ήρθα στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ήταν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία, ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τρομεροί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο σε γήπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: