Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Φαβορί ο Μάρτιν Γιολ!

Με προορισμό την Ιταλία ταξιδεύει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς. Προβάδισμα ο Γιολ έναντι των Ρανιέρι, Ταρντέλι και Πίντο.

Φαβορί ο Μάρτιν Γιολ
Το κασέ του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεπερνά κατά πολύ το διαθέσιμο μπάτζετ της ομοσπονδίας για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος και ως εκ τούτου πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του πρώην προπονητή της Μονακό. Και βέβαια από τη μεριά του, ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να βάλει αρκετό νερό στο κρασί του, ρίχνοντας τις ετήσιες αποδοχές του.

Ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έχει πραγματοποιήσει διαδοχικές επαφές με στελέχη της ΕΠΟ, προτείνοντας κατά κύριο λόγο τον Μάρτιν Γιολ. Αρχικά, ο πρώην προπονητής της Φούλαμ αξίωνε κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς το πριμ πρόκρισης στο Euro 2016.

Το επόμενο διάστημα έριξε σημαντικά το κασέ του, διαμηνύοντας στην ηγεσία της ομοσπονδίας μέσω του Ιταλού μάνατζερ, την επιθυμία του να κοουτσάρει την Εθνική. Στην πραγματικότητα η ΕΠΟ έχει συνάψει προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό και είναι στο χέρι της να την ενεργοποιήσει (σ.σ. 650.000 ευρώ πάγιες αποδοχές για δύο χρόνια).

Η λύση του Μάρκο Ταρντέλι φαίνεται να έχει χάσει έδαφος στην κούρσα διαδοχής του Φερνάντο Σάντος παρότι ο Ιταλός έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό με την ομοσπονδία. Στασιμότητα υπάρχει σχετικά με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Σα Πίντο, ο οποίος τα έχει βρει με την διοίκηση της ΕΠΟ στα 300.000 ευρώ τον χρόνο, όντας η πιο προσιτή οικονομικά λύση για την Εθνική.

Στα σημερινά τρία ραντεβού του Γιώργου Σαρρή στην Ιταλία θα κριθούν πολλά όσον αφορά την επόμενη ημέρα της «γαλανόλευκης» με τον Μάρτιν Γιολ να θεωρείται φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: