Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τα λένε με… Κάρα!!

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να έχουν συνάντηση σήμερα με τον Γιώργο Καραγκούνη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να ξεκαθαρίσει το θέμα της επιστροφής του.

Τα λένε με… Κάρα!
Εξελίξεις και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν στο θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αναχωρεί αύριο για την Πορτογαλία και από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι της για τη Βραζιλία και την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι και το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Μουντιάλ και έτσι είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να έχουν σήμερα συνάντηση με τον διεθνή άσο για να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα της μεταγραφής του.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής μέσος θα γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του με το έδαφος να έχει προετοιμαστεί από τα προηγούμενα χρόνια.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να κλείσουν σύντομα την υπόθεση του, η οποία αποτελεί προτεραιότητα για να συνεχίσουν και τις επόμενες κινήσεις.

Οι δανεικοί
Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν δανεικοί, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αξιολογηθούν καλύτερα. Εξελίξεις όμως, δύσκολα θα υπάρξουν άμεσα.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να ολοκληρώσουν πρώτα το ρόστερ της νέας σεζόν ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του πριν προχωρήσουν σε απομακρύνσεις παικτών.

Επιπλέον, οι «πράσινοι» επιθυμούν οι παίκτες τους να αγωνιστούν σε συλλόγους που θα υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για την εξέλιξη των παικτών τους και αυτό απαιτεί προεργασία. Οπότε πριν το τέλος του Ιουνίου, όπως διαρρέεται, μάλλον δεν θα έχει φύγει κανείς με τη μορφή δανεισμού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: