Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ιμπραϊμοβιτς: «Οι άλλες ομάδες μας φοβούνται»

Το πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν βλέπουν σαν απειλή τα άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Μάλιστα, υποστηρίζει πως ίσως η τιμωρία από την UEFA, είναι «προϊόν» κάποιας ομάδας.

Ιμπραϊμοβιτς: «Οι άλλες ομάδες μας φοβούνται»
Μια κόντρα φαίνεται πως… γεννιέται. Οι αντιδράσεις της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε από την επιτροπή του Financial Fair Play της UEFA (60 εκατ. ευρώ πρόστιμο και δικαίωμα δήλωσης 21 παικτών στη λίστα για το Champions League) ήταν έντονες, όμως ο Ζλάταν Ιμπαραϊμοβιτς τράβηξε κι άλλο το σχοινί.

Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός των Παριζιάνων όχι μόνο δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως οι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φοβούνται την Παρί και το πλάνο της διοίκησης, αλλά κατηγόρησε και την UEFA πως δέχθηκε πιέσεις από κάποιο ανταγωνιστικό σύλλογο για να πάρει αυτή την απόφαση.

Ο 32χρονος Σουηδός τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω την τιμωρία της UEFA. Όμως οι άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης φοβούνται εμάς και το πρότζεκτ μας. Γι’ αυτό ήρθε και η ποινή, με σκοπό να μας σταματήσουν. Δεν θέλω να κάνουμε εχθρούς. Η Παρί είναι σημαντική για την UEFA. Ελπίζω να αλλάξουν απόφαση. Πάντως κάποιοι μας ζηλεύουν και επηρεάζουν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εναντίον μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: