Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας»

Στο πλεονέκτημα έδρας που διατηρεί ακόμα ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφερόμενος στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας»
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα μετά την ισοφάριση της Δευτέρας και πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο.

Αναλυτικά: «Μετά τα δύο παιχνίδια, δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς, αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Ο Μπράιαν Ντάνστον συμπλήρωσε πως: «Θα πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ το ίδιο παιχνίδι που κάναμε και στην έδρα μας. Ακριβώς το ίδιο. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση και επιθετικοί στην άμυνά μας. Θα πρέπει να τους βγάλουμε από τον τρόπο παιχνιδιού τους με τη δική μας άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να είμαστε εμείς αυτοί που, με την άμυνά μας, θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: