Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τον τρόπο»

Παρά τις δύο ήττες του Πανιωνίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τον τρόπο»
Ο Πανιώνιος παίζει με την πλάτη στον τοίχο την Πέμπτη υποδεχόμενος στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ (17:30) μετά τις δύο ήττες του στα πρώτα ματς της σειράς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρά τη δύσκολη θέση της ομάδας του δεν καταθέτει τα όπλα και περιμένει την αντίδραση των παικτών του.

«Με το σκορ της σειράς 2-0 για τον ΠΑΟΚ, εμείς θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε. Ο ΠΑΟΚ ασφαλώς έχει το προβάδισμα, αλλά εμείς ξέρουμε τον τρόπο και τι χρειάζεται να κάνουμε για να νικήσουμε τον αυριανό αγώνα και να μπούμε δυναμικά στην διεκδίκηση της 3ης θέσης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και να μην έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση», δήλωσε ο κόουτς του «Ιστορικού».

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Λάντον Μίλμπουρν, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Πρέπει αύριο να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε καλά ως ομάδα. Να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα και να αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε από τον κόσμο μας με την φωνή και το πάθος του να μας δώσει ενέργεια. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θέλουμε αύριο να κάνουμε μια νέα αρχή στην σειρά», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: