Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Θα είναι έτοιμος ο Σουάρες»

Την άποψη πως ο Λουίς Σουάρες θα προλάβει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στην Λίβερπουλ, Γκλεν Τζόνσον. Ποιον έχρισε ως «όπλο-έκπληξη» της εθνικής Αγγλίας.

«Θα είναι έτοιμος ο Σουάρες»
Αισιόδοξος σχετικά με την συμμετοχή του Λουίς Σουάρες με την εθνική Ουρουγουάης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, φάνηκε ο Γκλεν Τζόνσον.

Μεσοβδόμαδα ο διεθνής Άγγλος μπακ συνομίλησε με τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην Βραζιλία.

«Δε νομίζει πως είναι τόσο άσχημα, επομένως θεωρεί πως θα είναι εντάξει», ήταν τα λόγια του Τζόνσον, συμπληρώνοντας: «Είναι ένας καλός φίλος, τα πηγαίνω καλά μαζί του και φυσικά δεν θέλω να τον βλέπω τραυματισμένο. Εμείς όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας».

Επιπλέον χαρακτήρισε τον Ραχίμ Στέρλινγκ ως «όπλο-έκπληξη» της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της «χώρας του καφέ», μαζί με τους έτερους «κόκκινους» Στίβεν Τζέραρντ και Τζόρταν Χέντερσον στο κέντρο των «λιονταριών».

«Αυτοί οι τρεις είναι εξαιρετικοί μαζί, δουλεύουν πολύ καλά όταν έχουμε και όταν δεν έχουμε την μπάλα. Ο Ραχίμ μπορεί να φέρει το στοιχείο της έκπληξης καθώς λίγοι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον έχουν αντιμετωπίσει κι ελπίζουμε πως θα λειτουργήσει θετικά για εμάς», ήταν η τοποθέτηση του 29χρονου άσου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: