Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Μέλι» Γκουαρντιόλα για Πιζάρο!

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπάγερν Μονάχου ο Κλαούντιο Πιζάρο. Σκέφτεται να δει από κοντά το Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Ισπανός τεχνικός.

«Μέλι» Γκουαρντιόλα για Πιζάρο
Απόλυτα ευχαριστημένος με την ανανέωση της συνεργασίας της Μπάγερν Μονάχου με τον Κλαούντιο Πιζάρο, φάνηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Περουβιανού θα έληγε το καλοκαίρι και όλοι πίστευαν πως ο 35χρονος επιθετικός θα αποχωρούσε από την «Αλιάνζ Αρένα». Ωστόσο την Τρίτη, ο Πιζάρο τους διέψευσε ανανεώνοντας με τους Βαυαρούς για άλλη μια χρονιά, ανακουφίζοντας έτσι τον Γκουαρντιόλα.

«Ήταν επιθυμία δική μου και του συλλόγου να κρατήσουμε τον Κλαούντιο», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού στην «FCB.tv», για να συμπληρώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είναι ένας ξεχωριστός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία».

«Ο Κλαούντιο γνωρίζει την Μπουντεσλίγκα απ’ έξω και ανακατωτά, είναι ένας εξαιρετικός τύπος κι έχει εξαιρετική ποιότητα. Τους τελευταίους δύο με τρείς μήνες, έπαιξε εντυπωσιακά καλά», ήταν η επιπλέον δήλωση του 43χρονου προπονητή για τον βετεράνο φορ που ολοκλήρωσε την σεζόν με 10 γκολ σε 17 εμφανίσεις στην Γερμανία.

Επιπλέον αποκάλυψε πως σκέφτεται να ταξιδέψει στην Βραζιλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ελπίζω οι παίκτες μου να απολαύσουν την εμπειρία αυτή. Ίσως παρακολουθήσω από κοντά ένα με δύο παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: