Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μνηστήρες για Μάρτενς, θέλει να μείνει ο ίδιος!

Άντερλεχτ και Τβέντε φέρονται να επιθυμούν την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς, αλλά ο ίδιος σύμφωνα με τον πατέρα του θέλει να δείξει την αξία του στον ΠΑΟΚ.

Μνηστήρες για Μάρτενς, θέλει να μείνει ο ίδιος
Η θέση του Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ είναι επισφαλής και ήδη ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ομάδας όπως η Άντερλεχτ και η Τβέντε επιθυμούν να τον αποκτήσουν. Ο πατέρας του Βέλγου μεσοεπιθετικού, πάντως, τονίζει πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Επισήμως από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, δεν μας έχει καλέσει κανείς να συζητήσουμε για πιθανότητα μετακίνησης του Μάαρτεν σε άλλη ομάδα, δεν ξέρουμε τίποτα .Ούτε ο Μάρτενς, ούτε η οικογένεια του αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με το μέλλον του. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για αποχώρηση και μεταγραφή του Μάρτενς σε άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχεται αυτή η φημολογία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στον Μάαρτεν αρέσει πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ και περιμένει την νέα χρονιά, να του δοθεί μια πραγματική ευκαιρία για να δείξει την αξία του», δήλωσε ο Πάτρικ Μάρτενς στον «Arena FM».

«Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν έτοιμος και από φυσική κατάσταση και δεν είχε κανέναν τραυματισμό. Μετά από δυο παιχνίδια που έπαιξε τραυματίστηκε, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Στην συνέχεια ήταν έτοιμος να ξαναπαίξει αλλά δεν του δόθηκε μια πραγματική ευκαιρία», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν ήταν προσωπική επιλογή του Χουμπ Στέφενς, απάντησε: «Δεν ήταν επιλογή μόνο του Χουμπ Στέφενς. Ήταν απόλυτη επιλογή και του Γιώργου Γεωργιάδη. Ήταν όλοι σύμφωνοι στον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν αρκετά για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Είχε πολύ καλές σχέσεις και με τον Χουμπ Στέφενς αλλά και με τον προπονητή που τον διαδέχτηκε».

Παράλληλα είπε πως «… κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, με τον μάνατζερ του, αλλά ούτε και με τον Μάρτενς από την Τβέντε. Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχονται και αυτές οι φήμες στον ολλανδικό Τύπο».

Όσο για τις προθέσεις του γιου του, ήταν σαφής: «Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δυο χρόνια. Είναι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, βρήκε ένα φανταστικό κλαμπ, με τρομερούς οπαδούς, μια τέλεια ατμόσφαιρα. Θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να δείξει τι αξίζει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: