Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Καλώς τα παιδιά!! (video)

Η μια έφτασε, η άλλη… φτάνει! Ενώ η Κέρκυρα κατάπινε τον Ηρακλή (1-0) και σφράγιζε την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, η Νίκη Βόλου έκανε το μεγάλο βήμα για να την ακολουθήσει περνώντας (2-1) από τα Ψαχνά

Καλώς τα παιδιά! (video)
Τις… 1,5 ομάδες που έχουν ανέβει ήδη στη Σούπερ Λίγκα μπορούμε να χειροκροτήσουμε από σήμερα! Την ώρα που Κέρκυρα έβαζε τη βούλα στο εισιτήριο της ανόδου -επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή- η Νίκη Βόλου έβαζε το ένα πόδι στη μεγάλη κατηγορία, φεύγοντας με τεράστιο διπλό (2-1) από τα Ψαχνά.

Το πέναλτι του Γκόμες από το 28’ (που συνοδεύτηκε και απ’ την αποβολή του Μπουκουβάλα) ήταν αρκετό για τους Φαίακες ώστε να σφραγίσουν και μαθηματικά το στόχο τους. Όσο για τους Βολιώτες, τα βρήκαν σκούρα από τον Ηρακλή Ψαχνών (όταν ο Ντελέκος ισοφάρισε το γκολ του Τζιώρα) ωστόσο ο Ισαάκ τους χάρισε στο 69’ τη μεγάλη νίκη.

Κάπως έτσι, ο συντοπίτης Ολυμπιακός που καθάρισε με άνεση και δυο γκολ του Γκούρμα τον Αιγινιακό (2-0) περιμένει ένα θαύμα πλέον για να της κλέψει την απευθείας άνοδο. Δηλαδή να χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον αδιάφορο Ηρακλή μέσα στην (κατάμεστη) έδρα της.

Άλλωστε, η ομάδα του Νίκου Παντέλη θα χρειαστεί να δώσει αγώνα -και μάλιστα τελικό- για να κρατήσει έστω και την τρίτη θέση. Διότι τα μαχητικά Χανιά λύγισαν 1-0 και τον Φωστήρα (μ’ ένα πέναλτι του Πάγκαλου από το 43’) και πλέον περιμένουν τους Βολιώτες την τελευταία αγωνιστική, ξέροντας ότι με μια νίκη μπορούν να τους κλέψουν τη θέση στο μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη.






Τα σημερινά αποτελέσματα

Κέρκυρα-Ηρακλής 1-0
(28' πεν. Γκόμες)

Χανιά-Φωστήρας 1-0
(43’ πεν. Πάγκαλος)

Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου 1-2
(66’ Ντελέκος - 48’ Τζιώρας, 69’ Ισαάκ)

Ολυμπιακός Βόλου-Αιγινιακός 2-0
(5', 55’ Γκούρμα)


Η βαθμολογία (13 αγ.)

1. Κέρκυρα 28
2. Νίκη Βόλου 26
3. Ολυμπιακός Βόλου 24
4. Χανιά 21
5. Ηρακλής Ψαχνών 18
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 13
8. Φωστήρας 9

Η τελευταία αγωνιστική (1/6)

Αιγινιακός-Κέρκυρα
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου
Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών
Νίκη Βόλου-Ηρακλής Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: