Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Για πάντα στον Ατρόμητο ο Μπρίτο!!

«Ριζώνει» στον Ατρόμητο ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος χαφ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016. «Είχα τρεις προτάσεις, αλλά ο Ατρόμητος είναι το δεύτερο σπίτι μου», δήλωσε.

Για πάντα στον Ατρόμητο ο Μπρίτο!
Δεν το κουνά από τον Ατρόμητο ο Εντουάρντο Μπρίτο. Παρότι το μέλλον του ήταν ασαφές και είχε προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Έτσι ο 32χρονος χαφ θα κλείσει οκταετία στον Ατρόμητο, καθώς φορά τη φανέλα του από το 2008 μετρώντας 191 συμμετοχές, 32 γκολ και 23 ασίστ.

«Το αγαπημένο σύνθημα των φιλάθλων μας «Μπρίτοοο» θα ακουστεί πολλές φορές ακόμη μέχρι το 2016!. Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της ομάδα μας στην Α' Εθνική Εδουάρδο Μπρίτο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Μπρίτο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα συμφωνία. «Καταρχήν θέλω να εκφράσω τη μεγάλη χαρά που νιώθω επειδή παραμένω στο σπίτι μου. Είναι αλήθεια ότι ο εκπρόσωπος μου είχε δεχθεί προτάσεις από τρεις ομάδες αλλά εγώ είχα ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι μόνο όταν τελείωνε η εκκρεμότητα μου με τον Ατρόμητο θα έμπαινα στη διαδικασία των συζητήσεων. Από το μυαλό μου δεν έγινε ποτέ κάποια δεύτερη σκέψη. Έχω να δώσω πολλά ακόμη στην ομάδα, έχουμε να πετύχουμε ακόμη πάρα πολλά ως ομάδα. Ο Ατρόμητος είναι το δεύτερο σπίτι μου και τον αισθάνομαι ως οικογένεια μου. Έχω μια σχέση μεγάλης αγάπης με τον κόσμο μας και ειλικρινά αυτή η σχέση δεν εξαργυρώνεται με τίποτα», τόνισε.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για την στήριξη γιατί με κάνει να νιώθω σημαντικός για τον Ατρόμητο. Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο για την εμπιστοσύνη του καθώς και τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία από το 2008 που ήρθα εδώ στην ομάδα. Εξαντλώντας το συμβόλαιο μου θέλω να πιστεύω ότι μετά από τα δύο αυτά χρόνια να δώσω πάλι το κίνητρο στη διοίκηση για να υπογράψω καινούργιο ώστε στο τέλος να κλείσω εδώ την καριέρα μου που είναι και η επιθυμία μου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: