Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Απείλησε δημοσιογράφο ο Άλμπα!!

Έκδηλος είναι ο εκνευρισμός σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της εθνικής Ισπανίας, ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Μουντιάλ και απόδειξη αποτελεί η συμπεριφορά του Τζόρντι Άλμπα!

Απείλησε δημοσιογράφο ο Άλμπα!
Αρκετά νωρίς τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας για την εθνική Ισπανίας και αυτό είναι κάτι που έχει αντίκτυπο στη συμπεριφορά ορισμένων παικτών των «φούριας ρόχας».

Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς είναι και ο Τζόρντι Άλμπα που είχε φραστικό επεισόδιο και απείλησε έναν δημοσιογράφο, επειδή θέλησε να κάνει τη δουλειά του και να του πάρει δηλώσεις μετά τη νίκη (3-0) της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου επί της Αυστραλίας.

Στη μικτή ζώνη του γηπέδου στο γήπεδο της Κουριτίμπα, όταν ο ρεπόρτερ πήγε κοντά στον παίκτη και του έκανε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. «την επόμενη φορά θα σου κόψω το κεφάλι, σε προειδοποιώ», ήταν η πρώτη αντίδραση του διεθνούς άσου και στη συνέχεια τον χαρακτήρισε: «αρουραίο».

Από την πλευρά του, το «θύμα» υποστήριξε: «Δεν έχω γράψει τίποτα για τον Άλμπα. Αυτός δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να τελειώσεις το Μουντιάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: