Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δόθηκε η μάχη, αύριο (2/9) η απόφαση!

Ολοκλήρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με τον ΑΣ Άρη και την ΚΜΑ και από την άλλη η νομική υπηρεσία του Λάμπρου Σκόρδα να παρουσιάζουν τα επιχειρήματά τους. 

Η πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ υποστήριξε ότι η ΠΑΕ του Σκόρδα δεν έχει το λαϊκό έρεισμα, δεν έχει γήπεδο να αγωνιστεί, προπονητή και παίκτες! Παράλληλα, η επιθυμία του κόσμου είναι η εξυγίανση μέσα από τη Γ” εθνική, την ώρα που είναι αδύνατη η συμμετοχή στη Β” εθνική, μια και κάθε αγώνας θα ακυρώνεται και ο Άρης θα μηδενίζεται λόγω των χρεών και της επιβολής ποινών από τους παίκτες. Μάρτυρες υπέρ τους κατέθεσαν οι Ντίνος Κούης Γιάννης Ψηφίδης

Από την πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα παρουσιάστηκε το πλάνο βιωσμότητας μέσω της παρουσίας του Άρη στη Β' εθνική ενώ παρέμβαση υπέρ του έκανε ο Γιώργος Ζελελίδης που εκπροσωπούσε τους Ντίκο, Φατί, Καστίγιο αναφέροντας πως δεν έχει ενεργοποιηθεί καμία απόφαση για τιμωρία του Άρη.

Ο δικαστής έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο (2/9) στις 10 το πρωί για να παρουσίασουν έγγραφα οι δύο πλευρές που να επιβεβαιώνουν τα επιχειρήματά τους και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του

Έξω από το δικαστήριο ήταν εκατοντάδες οπαδοί του Άρη που με φωνές και φέιγ βολάν εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον Λάμπρο Σκόρδα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: