Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψε όταν έπρεπε…!

Τον ρόλο του Μάρκους Μπεργκ ανέλαβε ο Μλάντεν Πέτριτς στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού, καταφέρνοντας να δώσει στο… παρά ένα τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Μικρό «παράθυρο» για μεταγραφή.

Επέστρεψε όταν έπρεπε…
Την κατάλληλη στιγμή δήλωσε «παρών» ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης φορ χάρισε τη νίκη (2-1) στον Παναθηναϊκό με αντίπαλο τον Πανιώνιο την τελευταία στιγμή, δείχνοντας στον Γιάννη Αναστασίου ότι μπορεί να τον υπολογίζει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων).

Ο τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ είχε προβληματίσει ιδιαίτερα τον Έλληνα τεχνικό, αλλά ο Πέτριτς επέστρεψε από τον τραυματισμό του με γκολ και στο «τριφύλλι» περιμένουν περισσότερα από εκείνον σε περίπου δύο εβδομάδες.

Εκείνο, όμως, που χρειάζεται να βελτιώσουν σε αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» είναι να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί, αφού πάλι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και λίγο έλειψε να χάσουν άλλο ένα «τρίποντο» στην αρχή της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά τώρα την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, οι ιθύνοντες του συλλόγου αφήνουν ένα πολύ μικρό παράθυρο ώστε να γίνει σήμερα, ακόμη μία μεταγραφή. Άλλωστε, εκείνο που θέλει και ο Αναστασίου είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν λίγες πιθανότητες να υπάρξει προσθήκη, ακόμη και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αφού αύριο λήγει η διορία της UEFA για να δηλώσουν οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα ρόστερ τους. Πάντως, ο Τάκης Φύσσας όταν αποχωρούσε από το γήπεδο σχολίασε πως «κάτι περιμένουμε», εννοώντας τη σημερινή ημέρα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: