Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι καλοί οιωνοί για τον ΠΑΟΚ!!

Από τη γκέλα της πρεμιέρας στο θρίαμβο ο ΠΑΟΚ, μάλιστα εκτός έδρας, τη δεύτερη αγωνιστική. Σημαίνει κάτι αυτό; Μη βιάζεσαι. Εξηγεί ο Αποδυτηριάκιας! Και ο καλός ΠΑΟΚ και ο κακός είναι ίδιος. Δεν είναι άλλη ομάδα, απλά έτσι ή, αλλοιώς, σ΄αυτό ή, σ' εκείνο το παιχνίδι δείχνει ένα άλλο πρόσωπο.
Ο γνωστός ΠΑΟΚ, λοιπόν, συνήθως κάνει τις ανοησίες του μαζεμένες ή, στην αρχή ή, στο τέλος του αγώνα. Έτσι και με τον προβληματικό, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, Πλατανιάς αυτή τη σαιζόν, ο ΠΑΟΚ ψαχνότανε στο ξεκίνημα για κανά δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Αναμενόμενο το 4-0. Σα να ήρθε μόνο του.
Είναι ένας αγώνας αυτός και τίποτα περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό απέναντι σε αντίπαλο σαφώς καλύτερο σε σύγκριση με τον Πλατανιά του προηγούμενου πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να κρίνεις τη μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ, αγνοώντας πόσο μετράει η άλλη. Ο Πλατανιάς χρειάζεται κατεπειγόντως μεταγραφές. Δεν την βγάζει καθαρή χωρίς ενίσχυση. Ο ΠΑΟΚ. Τον θέλουμε πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα. Όχι κατώτερο του ειδικού βάρους του. Οι οιωνοί είναι καλοί. Μετά την τεσσάρα στο γιουρόπα. Από τον ΠΑΟΚ και μόνον απ' αυτόν εξαρτώνται τα περισσότερα, αν όχι όλα. Να μη παραμυθιαστεί, να μην αποκρυνθεί από τις αδυναμίες του ζαλισμένου από τα δύο 4-0.

Η μεγάλη πλάκα που έπαθε ο Αγγελος Αναστασιάδης, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Αυτή η πλάκα να επικαλείται συνεχώς την Παναγία έχει παρατραβήξει με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο άνθρωπος ή, δεν έχει συνείδηση τι λέει ή, είναι ένας στημένος δυσφημιστής της πίστης. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Είναι δυνατόν ένα άγιο πρόσωπο, η Παναγία, ο Χριστός, ο άγιος Φανούριος, η οσία Παχουμία να είναι υπέρ μιας ομάδας και εναντίον της άλλης; Πού να το πεις!
Στο φινάλε ο Αναστασιάδης είναι προπονητής ομάδας με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς. Δεν μπορεί, δηλαδή, να εκφράζει αυστηρώς προσωπικές σκέψεις, θρησκοληψίες, εμμονές. Ας τις κρατήσει για τον εαυτό του. Επαγγελματίας είναι, όχι κάποιος καλόγερος που έχει κάθε δικαίωμα να επικοινωνεί, όπως αυτός θαρρεί με το υπερπέραν.
«Έτσι ήθελε η Παναγία, γι’ αυτό χάσαμε από την ομάδα της Μολδαβίας…» είπε ο Αναστασιάδης. Λάθος κάνεις! Στις 15 Αυγούστου είναι της Κοιμήσεως της Παναγίας. Η φουκαριάρα αυτή τη φορά την παραπήρε ο ύπνος, άργησε κάποιες ημέρες να ξυπνήσει και της διέφυγε το ματσάκι του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου. Να, γιατί έχασε ο ΠΑΟΚ. Επειδή στον ύπνο της δεν μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: