Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε του Φαλκάο… στην Ασία!! (pic)

Ακόμα δεν έχει φτάσει στο Μάντσεστερ ο Ρανταμέλ Φαλκάο προκειμένου να υπογράψει με την Γιουνάιτεντ, στην Ασία όμως η μεταγραφή του έχει ήδη… τελειώσει! Κυκλοφόρησε στη Μαλαισία η φανέλα με το «9».

Ολοκληρώθηκε του Φαλκάο… στην Ασία (pic)
Τρέχουν οι εξελίξεις στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο να είναι αυτή που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κολομβιανός επιθετικός θα φτάσει με τσάρτερ το απόγευμα στο Μάντσεστερ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη Μονακό στους «κόκκινους διαβόλους», με το deal να παραμένει ακόμα ένα… μυστήριο (τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 65 εκατ. ευρώ ή δανεικός με οψιόν αγοράς)!

Επομένως είναι θέμα ωρών να τελειώσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Όχι όμως και στην Ασία που όπως φαίνεται… προβλέπει το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ένα κατάστημα αθλητικών στην Μαλαισία έχει ήδη βγάλει σε κυκλοφορία τη νέα φανέλα του Φαλκάο με την Γιουνάιτεντ και τον 28χρονο φορ να έχει μάλιστα στην πλάτη το νούμερο «9»!

Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω που δεν ξέρουμε;

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: