Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»

Απέχει από το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας η Ξάνθη, όπως ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης, σχολιάζοντας την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε»
Ο Σάκης Τσιώλης Τσιώλης δεν είναι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της Ξάνθης στην Super League, όπου έχει μαζέψει μόλις έναν πόντο.

Οι Ακρίτες ήρθαν ισόπαλοι με την Κέρκυρα και θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν χάσει, καθώς ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια, κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και ένα λανθασμένα ακυρωθέν τέρμα του Χαβίτο.

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο α' μέρος ιδιαίτερα ήμασταν μέτριοι. Παρότι τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν στο β' μέρος μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και τυχεροί που δεν προηγήθηκε η Κέρκυρα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε περισσότερο και είχαμε 4-5 ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο και Σολτάνι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε», σχολίασε ο 55χρονος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας του, τόνισε: «Έχουμε πολλά να φτιάξουμε, να βελτιώσουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που περιμένει και η Διοίκηση και ο κόσμος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και με πολλή δουλειά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στην απαιτούμενη κατάσταση που πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε 15 μέρες με την διακοπή, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Και ο Ομπόντο και ο Καπετάνος είναι απαραίτητοι στην ομάδα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να βρούμε περισσότερη συνοχή για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: