Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Μας αξίζουν συγχαρητήρια»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα στο ματς με την Κέρκυρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου.

«Μας αξίζουν συγχαρητήρια»
Μόνο το αποτέλεσμα έλλειψε από τα όσα είχε σχεδιάσει ο Μιχάλης Γρηγορίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κέρκυρας με την Ξάνθη, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

Οι «Φαίακες» είχαν δύο δοκάρια στα Πηγάδια, ένα (λανθασμένα) ακυρωθέν γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες και η ισοπαλία στενοχώρησε τους ποδοσφαιριστές και τον τεχνικό των Νησιωτών.

«Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ξάνθης με την φιλοσοφία που έχουμε πει ότι θέλουμε να έχουμε από την αρχή. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να αναπτυχθούμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει. Τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα, πέτυχαν στο 100% το πλάνο μας αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους βαθμούς» σχολίασε ο κύριος Γρηγορίου.

Επιπλέον, δεν θέλησε να σταθεί στη διαιτησία «Δεν θα μείνω στην φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Χαβίτο, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ασχολούμαι με την διαιτησία. Απλά θα μείνω στην εικόνα του αγώνα και στην προσπάθειά μας για την οποία αξίζουν οι παίκτες μας συγχαρητήρια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: