Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

«Χτυπάει» και Μουτίνιο η Γιουνάιτεντ!

Πήρε φόρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά τον Ρανταμέλ Φαλκάο, πάει να κλείσει και τον συμπαίκτη του στη Μονακό, Ζοάο Μουτίνιο! Προτάθηκε από τον κοινό ατζέντη τους ο 27χρονος μέσος.

«Χτυπάει» και Μουτίνιο η Γιουνάιτεντ
Στο έπακρο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήδη είναι έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» της μεταγραφής του Ρανταμέλ Φαλκαό, ενώ παράλληλα φαίνεται πως ετοιμάζεται μια δεύτερη… Αυτή του Ζοάο Μουτίνιο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, ο 27χρονος μέσος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Μονακό και ο ατζέντης του φαίνεται πως θέλει να τον δει εκ νέου συμπαίκτη με τον Κολομβιανό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Χορχέ Μέντες (κοινός ατζέντης του Φαλκάο και του Μουτίνιο) την ώρα που δουλεύει το επικείμενο deal με τον 28χρονο φορ, μοιάζει να έχει προτείνει παράλληλα στους «κόκκινους διαβόλους» και τον διεθνή Πορτογάλο.

Μάλιστα ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα, καθώς οι Τομ Κλέβερλι και Άντερσον είναι προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Μουτίνιο είχε συνδεθεί και πριν από δύο χρόνια με αγγλικό σύλλογο, όταν δημοσιεύματα τον ήθελαν μια ανάσα από την Τότεναμ.

Πλέον για να τον αποκτήσει η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: