Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Λάμψη από… Champions League!!

Γκατούζο και Μπράβο κλέβουν την παράσταση στη σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Βέροια που κλείνει τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το «δύο στα δύο» ψάχνουν και οι δύο ομάδες.

Λάμψη από… Champions League
Αν και ακούγεται κάπως υπερβολικό, ποιος θα περίμενε πριν από μερικά χρόνια δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες σήμερα να τεθούν αντιμέτωποι και το παιχνίδι ΟΦΗ-Βέροια να θυμίζει κάτι από… Champions League.

Ο λόγος για τον Τζενάρο Γκατούζο, βασικό στέλεχος της Μίλαν όταν σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο το 2003 και το 2007, και από την άλλη τον Ραούλ Μπράβο, ο οποίος ήταν στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ του 2002.

Εκτός από τους δύο αυτούς σπουδαίους αθλητές, τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα και στον Μπεν, αφού ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει και στα δύο ματς (εντός και έκτος) των δύο ομάδων στο περσινό πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Αυγούστου

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0

Στην πρώτη… παράσταση μπροστά στον κόσμο της στη Σούπερ Λιγκ η Καλλονή έκανε ιδανική πρεμιέρα, νικώντας 2-0 τον Εργοτέλη -που τελείωσε με 10 παίκτες- με γκολάρες των Καλτσά (44’) και Γιορέντε (89’).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Μια χαρά… μπαλίτσα βλέπουμε και στη Σούπερ Λίγκα άμα λάχει! Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα «αλληλοεξουδετερώθηκαν» (1-1), αλλά χάρισαν σε όλους πολύ ωραίο θέαμα, με... αγγλικό ρυθμό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Ο Ολυμπιακός δεν διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα! Ο Παναιτωλικός του έβαλε και φέτος δύσκολα με αποτέλεσμα την ισοπαλία 1-1 και τους πρώτους χαμένους βαθμούς των ερυθρολεύκων στη Σούπερ Λίγκα.
Κυριακή 31 Αυγούστου

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλύτερη της Ξάνθης, αλλά τα δύο δοκάρια που είχε, η λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη και η αστοχία της, της στέρησαν (0-0) το «τρίποντο» στα Πηγάδια.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-1

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόλε που νίκησε δις τον κατά τα άλλα απροσπέλαστο Στρατηλάτη, ο Αστέρας ξεπέρασε το σοκ του γκολ στα 24’’ κι επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Η Νίκη Βόλου ήθελε… γιορτή στο πρώτο της ματς μπροστά στον κόσμο της ως κάτοικος Σούπερ Λίγκας, όμως αυτός ήταν... Ατρόμητος. «Καθάρισε» ο Σωκράτης Φυτανίδης, δυο δοκάρια ο Ναπολεόνι για το τελικό 1-0
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ. 0-4

Έναν… αγγελικά πλασμένο ΠΑΟΚ καμάρωσαν οι φίλοι του στην Κρήτη! Ανανεωμένος απ’ την πρόκριση στο Europa League, ο «δικέφαλος» σάρωσε 4-0 τον Πλατανιά και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

Τι κι αν έχανε μέχρι το 90’; Ο Παναθηναϊκός έβγαλε… παναθηναϊκή ψυχή στις καθυστερήσεις και με απίθανη ανατροπή (μέσα σε τρία λεπτά) έφερε τα πάνω-κάτω στη Λεωφόρο, νικώντας τον Πανιώνιο με σκορ 2-1!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

Ο.Φ.Η. – ΒΕΡΟΙΑ (21:30, NS1): Στυλιάρας Δημήτριος (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: