Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η… επιστροφή της ΑΕΚ και η Β’ Εθνική!

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο τελευταίος παίκτης που κλήθηκε στην Εθνική και προέρχεται από την ΑΕΚ, η οποία είχε εκπρόσωπό της στη «γαλανόλευκη» πριν από δύο χρόνια. Πώς έχει σήμερα το πρόγραμμα.

Η… επιστροφή της ΑΕΚ και η Β’ Εθνική
Ανήμερα των γενεθλίων του ο Πέτρος Μάνταλος πήρε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει από τον Κλαούντιο Ρανιέρι που τον κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας για το παιχνίδι με τη Ρουμανία στο Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ αντικαθιστά τον Γιάννη Μανιάτη (που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό) και γίνεται ο πρώτος παίκτης μετά από δύο χρόνια της «Ένωσης» που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τον «Δικέφαλο» στην Εθνική ήταν ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος έπαιξε σε τρία ματς με τον Φερνάντο Σάντος ως προπονητή για τα προκριματικά του Euro 2012, προτού τη για το Μόναχο 1860.

Από εκεί και πέρα, αυτή ήταν η έβδομη κλήση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Οι προηγούμενοι έξι ήταν οι εξής: Αλεξανδρής (ως παίκτης της Βέροιας τον Μάρτιο του 1991 σε φιλικό στο Μαρόκο 0-0). Καλαμπάκας (του Πιερικού, τον Ιούνιο του 1975, Ελλάδα-Μάλτα 4-0), Στράντζαλης (της Δόξας Δράμας, τον Μάρτιο του 1977, Τσεχοσλοβακία-Ελλάδα 4-3) αλλά και οι Καλογερόπουλος (Πανσερραϊκός, 1989), Ξανθόπουλος (Ηρακλής, 1981).

Συγκέντρωση και προπόνηση

Στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της Εθνικής σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής και η πρώτη προπόνηση είναι στις 19:00 υπό τις οδηγίες του Κλαούντιο Ρανιέρι (ανοιχτή για τον κόσμο) στον Άγιο Κοσμά. Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά κλήθηκε ο Διαμαντάκος στη «γαλανόλευκη», ενώ ο Τζαβέλλας αντικατέστησε τον τραυματία Καράμπελα.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μόρας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Φορτούνης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Διαμαντάκος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν κοντά στους συμπαίκτες τους οι τραυματίες Μανιάτης και Καραμπέλας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: