Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Θα παίξει με την Κ-21 ο Κέιν»

Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρηθεί η κλήση του Χάρι Κέιν στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας Κ-21 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων στην Τσεχία το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Μπορεί με το «καλημέρα» να έδειξε τα διαπιστευτήριά του στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας στο ματς κόντρα στη Λιθουανία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα τον αποσπάσει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων της χώρας του.
Ο άσος της Τότεναμ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος με τη σειρά του επεσήμανε πως ο 21χρονος χρειάζεται να βρεθεί στη Euro U-21 της Τσεχίας το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι, που θα τον βοηθήσει και για την μετέπειτα καριέρα του στην ανδρική ομάδα.
«Ο Χότζον και εγώ ξέρουμε ότι οι άνδρες είναι σε καλή θέση στον όμιλο και αισθάνεται ότι η εμπειρία του να πάει στην Τσεχία το καλοκαίρι, θα είναι πιο επωφελής για τον Κέιν από τα δύο παιχνίδια που έχει. Αυτό είναι ξεκάθαρα η κατάσταση, ανεξάρτητα από τις εμφανίσεις του από τώρα μέχρι τότε», δήλωσε αρχικά.
«Δεν έχουμε έλλειψη καλών παικτών στους άνδρες, αλλά είναι απόλυτα κατανοητό για τον Χάρι να βρεθεί εκεί κόντρα στη Λιθουανία», σημείωσε στη συνέχεια, για να προσθέσει:
«Έχουμε ακόμα την αίσθηση ότι μπορούμε να δώσουμε στους παίκτες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πάνε στους άνδρες και να πετύχουν αν έχουν κουβαλούν την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει και στην περίπτωση του Κέιν».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: