Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Θα συνεχιστεί το πάρτι των τίτλων»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαιάδης και μίλησε για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πιστεύω πως το πάρτι τίτλων θα συνεχιστεί στον ΠΑΟΚ και φέτος. Οι γυναίκες έχασαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι όμως δεν… άνοιξε ρουθούνι και όλη η εκδήλωση κύλησε άψογα. Αντίθετα στον τελικό των αντρών μετά το 14ο λεπτό έγιναν κάποια πράγματα. Αυτοί που ήρθαν από την άλλη ομάδα μπήκαν χωρίς έλεγχο και έγινε μια εκτόξευση από εκείνη την πλευρά. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί και για αυτό έγινε η εκκένωση. Οι ομάδες κινδύνευαν με αφανισμό σε διαφορετική περίπτωση. Οι ομάδες, οι παίκτες και οι σύλλογοι δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα. Οι εκδρομείς πιστεύω πως ήρθαν για να διακόψουν το ματς. Ευτυχώς έφυγαν πρώτα αυτοί. Πριν έρθουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έγινε το παραμικρό και δεν έπεσε χαρτάκι».
Για τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα:
«Στα ερασιτεχνικά τμήματα πρέπει να δημιουργούνται ακαδημίες και να υπάρχει συνέχεια. Στο χάντμπολ και σε άλλα τμήματα υπάρχουν οι τίτλοι και αυτό μας εμψυχώνει όλους να συνεχίσουμε και δυναμώνει τις ακαδημίες. Υπάρχουν υποδομές σε όλα τα τμήματα και οι τίτλοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλο».
Για τις εκλογές της Πέμπτης:
«Ακόμα δεν έχει καταθέσει κανείς υποψηφιότητα. Δεν πιστεύω πως πάει κάτι άσχημα σήμερα, πολλά μπορούμε να διορθώσουμε και σιγά – σιγά θα γίνουν όλα καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ ως Ερασιτέχνης πάει αρκετά καλά. Νομίζω πως οι εκλογές θα είναι τυπική διαδικασία. Σε εμάς όλα γίνονται με προγραμματισμό και με όσους χορηγούς βρίσκουν οι έφοροι μας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: