Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώνεται η 3η Δημοπρασία Ε.ΨΥ.ΜΕ!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται για τρίτη χρονιά η Δημοπρασία αθλητικού υλικού από την Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών, Ε.ΨΥ.ΜΕ που φέτος ολοκληρώνεται στις 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Ολοκληρώνεται η 3η Δημοπρασία Ε.ΨΥ.ΜΕ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με εκδηλώσεις και δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (02 Απριλίου). Ενδεικτικά, την Τετάρτη 01 Απριλίου 2015 στην πλατεία Δραπετσώνας (επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως) θα λειτουργήσει παζάρι με δημιουργίες των εκπαιδευομένων και την Πέμπτη 02 Απριλίου 2015 στις 18:00μ.μ στο πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου) θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ) και το Ελληνικό Επιστημονικό Δίκτυο για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (Ε.Ε.Δ.Δ.Α.Φ.) θα διεξάγουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Αυτισμό, στις 16,17 και 18/10/2015 στην πόλη του Πειραιά (http://panellinioautismou.gr/).

inner

Παράλληλα, από την Παρασκευή 20/03/2015 άρχισε η «3η Δημοπρασία αθλητικών φανελών για την Ε.ΨΥ.ΜΕ» που σκοπό έχει την προβολή του έργου της και την οικονομική ενίσχυση της. Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα (page) της Ε.ΨΥ.ΜΕ στο Facebook {Page: Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ.)}. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τώρα να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox (μήνυμα) της σελίδας μας και στο τηλέφωνο της Ε.ΨΥ.ΜΕ (210-4635391) καθημερινά 09:00π.μ - 17:00μ.μ. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και με τη μορφή σχολίων (comments) κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα (album: 3η Δημοπρασία για την Ε.ΨΥ.ΜΕ) θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά. Η βοήθειά σας είναι εξίσου σημαντική κοινοποιώντας (share) τη δράση μας!

inner

Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 02 Απριλίου 2015 και ώρα 23:59 μ.μ. ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού. Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως την ημερομηνία και την ώρα λήξης της δράσης είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η τελευταία μεγαλύτερη προσφορά. Αναμένουμε τη στήριξή σας! Καλή επιτυχία!

inner

Στην «3η Δημοπρασία αθλητικών φανελών για την Ε.ΨΥ.ΜΕ» έχουμε την τιμή και τη χαρά να μας στηρίζουν και να μας ενισχύουν ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

-Ο ALEJANDRO ‘’CHORI’’ DOMINGUEZ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), ηγέτης της ομάδας, προσφέρει για την ενίσχυση της Ε.ΨΥ.ΜΕ μια υπογεγραμμένη φανέλα του ‘’μαζεύοντας’’ τις υπογραφές όλων των αστεριών της ομάδας.
-Ο MARCUS BERG (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), σπουδαίος σκόρερ και βραβευμένος ως ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής (2013-2014), προσφέρει για την ενίσχυση της Ε.ΨΥ.ΜΕ μια υπογεγραμμένη φανέλα του.
-Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ (Α.Ε.Κ), το νέο μεγάλο ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου προσφέρει για την ενίσχυση της Ε.ΨΥ.ΜΕ μια υπογεγραμμένη φανέλα του.

* Οι εκπαιδευόμενοι και το επιστημονικό προσωπικό της Ε.ΨΥ.ΜΕ εύχονται στον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ταχεία ανάρρωση.

Από τον χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης την «3η Δημοπρασία αθλητικών φανελών για την Ε.ΨΥ.ΜΕ» τιμούν και ενισχύουν όχι μόνο ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αλλά ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

-Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), προσφέρει για την ενίσχυση της Ε.ΨΥ.ΜΕ μια υπογεγραμμένη φανέλα του.
-Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), για δεύτερη φορά στηρίζει το έργο της Ε.ΨΥ.ΜΕ, προσφέροντας μια υπογεγραμμένη φανέλα του.

inner

Ευχαριστούμε τους αθλητές, τις ομάδες τους, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π) και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση και αυτής της δράσης. Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: