Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Εκτός αν εγώ είδα άλλο ματς…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τη δική του άποψη για το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής στην Ουγγαρία.

Εκτός αν εγώ είδα άλλο ματς…
*** Άχρηστη λέει ήταν η Ουγγαρία. Και πως δεν μπορέσαμε να την κερδίσουμε αυτή την πεθαμένη ομάδα κλπ, κλπ. Μα η Ουγγαρία βολεύονταν με την ισοπαλία. Εμείς θέλαμε τη νίκη. Οι Ούγγροι μια χαρά ήταν με το Χ. Λογικά δεν ρίσκαραν. Εμείς έπρεπε να ρισκάρουμε, γιατί το Χ ήταν κακό αποτέλεσμα για μας. Ρισκάραμε; Όχι.

*** Η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής με την οποία τέλειωσε το ματς η εθνική, που υποτίθεται καιγόταν για τη νίκη, δεν υπάρχει: Κυριάκος, Κατσουράνης, Σάμαρης! Με τον Κυριάκο μακριά από τον καλό εαυτό του-και τέλος πάντων αμυντικός είναι. Με τον Κατσουράνη να μπαίνει με την ελπίδα μήπως θυμηθεί τα παλιά και κάνει κανένα γκολ από το πουθενά. Και τον Σάμαρη επιπόλαιο από το πρώτο λεπτό.

*** Πραγματικά, κι επειδή έχω κάνει ύμνους για την ποιότητα του Σάμαρη, όταν όλοι οι άλλοι έκραζαν, νιώθω την υποχρέωση να γράψω ότι περίμενα πως μετά από ενάμιση χρόνο σε υψηλό επίπεδο, αρχικά με τον Ολυμπιακό και τώρα με την Μπενφίκα, ο χαρισματικός αυτός μέσος, θα σταματούσε να κάνει αυτές τις επιπολαιότητες, που από την αρχή έκανε. Δυστυχώς, χθες έδειξε ότι τουλάχιστον ακόμη δεν μπορεί να τις κόψει.

*** Όπως κι οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω τις αλλαγές του Μαρκαριάν. Και καθυστερημένα τις έκανε και…άλλα αντ΄άλλων ήταν. Κι ειδικά δεν αντιλήφθηκα την μη χρησιμοποίηση του Καρέλλη. Ένα γκολ έχει βάλει η Ελλάδα σε αυτή την προκριματική φάση του ΓΙΟΥΡΟ και το έχει βάλει ο Καρέλλης. Και δεν τον χρησιμοποιείς ούτε λεπτό;…Και προτιμάς να κατεβάζεις στο τέλος σέντερ φορ τον Κυριάκο;…

*** Η εθνική μας μοιάζει με μία ομάδα που την επόμενη πραγματικά κλασική ευκαιρία της για γκολ θα την κάνει στα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ!!! Για να αποδειχθεί πανηγυρικά ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας την πήγε ο Μήτρογλου, με τα γκολ στα μπαράζ με τη Ρουμανία. Απλό είναι. Τα έβαλε και περάσαμε. Μηδέ Μήτρογλου, δεν θα πηγαίναμε στο Μουντιάλ.

*** Για το χθεσινό ματς μην ασχολείστε με τις εντυπώσεις και καλά της…κυριαρχίας της εθνικής μας. Εκτός κι αν εγώ είδα άλλο ματς…

*** Αν η Ουγγαρία δεν είχε τη διαφορά των έξι βαθμών από την Ελλάδα, θα βλέπαμε εντελώς άλλο παιχνίδι. Κι ίσως και να μας συνέφερε και περισσότερο, αφού το παιχνίδι κατοχής μπάλας δεν το έχουμε. Με καμιά αντεπίθεση, θα ήταν καλύτερα.

*** Και το πιο μεγάλο κακό είναι ότι πια μας έχουν καταλάβει, ότι κοιτάμε να σκοράρουμε από στημένες φάσεις κι όλοι οι αντίπαλοι γεμίζουν τις ενδεκάδες τους με ψηλά κορμιά, μπλοκάροντας τον πιο κλασικό μας τρόπο για το γκολ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: