Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Football League: Τα σενάρια των Πλέι Οφ!!

Μία αγωνιστική απομένει ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα της Football League.
Σε ότι αφορά τα Πλέι Οφ του Βορείου ομίλου για την άνοδο στη Super League, Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου είναι οι δύο από τις τρεις ομάδες που ήδη έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους, ενώ Λαμία και ΑΕΛ διεκδικούν το τρίτο εισιτήριο, με τα πάντα να κρίνονται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και στο παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΛ, τη στιγμή που η Λαμία θα έχει ρεπό.
Αν η ΑΕΛ νικήσει, με δεδομένο πως η Λαμία έχει ρεπό θα είναι αυτήν που θα βρεθεί στην 3η θέση και στα play off, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ισοβαθμήσει με τη Λαμία, κάτι που ευνοεί την ομάδα της Φθιώτιδας.
Με νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΛ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει στη διαδικασία με 9 βαθμούς, σε περίπτωση ισοπαλίας θα μπει με 8 βαθμούς, ενώ αν νικήσει η ΑΕΛ θα μπει ο Ηρακλής με 7 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα του Βόλου σε περίπτωση νίκης στην Καρδίτσα να μπαίνει στα play off με βαθμό ή βαθμούς, ενώ με ήττα δεν θα έχει βαθμό.
Στο Νότιο όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς η ΑΕΚ με τη διαφορά που έχει θα μπει στα πλέι-οφ 9 βαθμούς, ενώ Παναχαΐκή και Απόλλων Σμύρνης εκτός απροόπτου θα μπουν στα play off ανόδου χωρίς βαθμό.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: