Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Στόιτσκοφ: «Σκουπίδι ο Φαν Χάαλ»!

Κατά μέτωπο επίθεση στον Λουίς Φαν Χάαλ εξαπέλυσε ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και πρώην αστέρας της εθνικής Βουλγαρίας, Χρίστο Στόιτσκοφ, χαρακτηρίζοντας τον προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σκουπίδι»!
Μόνο σε εκτίμηση δεν φαίνεται να έχει τον Λουίς Φαν Χάαλ, ο Βούλγαρος θρύλος, Χρίστο Στίτσκοφ.
Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 1994 δεν έδειξε κανένα... έλεος και «στόλισε» τον Ολλανδό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον οποίο συνεργάστηκε για μία σεζόν (1997-1998).
Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε «σκουπίδι» τον 63χρονο τεχνικό, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να τον σεβαστεί, μετά από αυτά που του έχει κάνει στην συνύπαρξή τους στους «μπλαουγκράνα»!
«Δεν έχω κανέναν σεβασμό για τον Φαν Χάαλ. Είναι σκουπίδι σαν άνθρωπος. Μία φορά πήγαμε στο Μπερναμπέου όταν είχα χτυπήσει στο πόδι και με έκανε αριστερό μπακ. Μία άλλη μέρα, ενώ ήμουν τραυματίας, πήγε στη γυναίκα μου και τη ρώτησε πως μπόρεσε να παντρευτεί έναν τόσο κακό άνθρωπο σαν εμένα. Η γυναίκα μου απάντησε ότι είχα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο Στόιτσκοφ.
«Η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου ήταν όταν πήγα στη Μπαρτσελόνα και η πιο λυπηρή όταν έφυγα. Και ήταν φταίξιμο του Φαν Χάαλ», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: