Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Από προβλήματα… άλλο τίποτα!!

Με «μισή» ομάδα κάνει προπονήσεις στον Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος. Πλήγμα με Αγκιλέρα που ‘χει υποστεί θλάση, μπαίνουν χειρουργείο Μαχλελής, Τσουράκης.

Από προβλήματα… άλλο τίποτα
Περισσότεροι οι απόντες παρά οι παρόντες το τελευταίο διάστημα στον Πλατανιά. Η προετοιμασία για τον κομβικό αγώνα με τη Βέροια συνεχίζεται, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και καλείται να βρει λύσεις.

Πρώτο απ’ όλα ο Αγκιλέρα, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και μοιάζει απίθανο να προλάβει την προσεχή αναμέτρηση.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους Μαχλελή, Τσουράκη, οι οποίοι μετά από καιρό αποφασίστηκε να μπουν στο χειρουργείο για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι ενώ μέχρι σήμερα έκαναν ειδική θεραπεία.

Από ‘κει και πέρα, σε χαμηλότερους ρυθμούς προπονήθηκε την Δευτέρα ο Γκαβιάλν που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γουνδουλάκης, Ζαραδούκας και Τζιλβάν!

Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και τις… αναγκαστικές –λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές- απουσίες των Γιακουμάκη, Μιλούνοβιτς και Μπανανά, αντιλαμβάνεται κανείς για ποιο λόγο ο Γιώργος Παράσχος… δεν μπορεί να προετοιμάσει σωστά την ομάδα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: