Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τον άφησε… άγαλμα!! (video)

Τον τερματοφύλακά του «κάρφωσε» ο αμυντικός της εθνικής ομάδας του Καμερούν, Ορελιάν Σενζού στον φιλικό αγώνα της ομάδας του με την αντίστοιχη της Ταϊλάνδης, καθώς σκόραρε με προβολή στη… λάθος εστία.

Τον άφησε… άγαλμα! (video)
Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και καμιά φορά τυχαίνει να μπερδέψεις ποιά εστία πρέπει να προφυλάξεις από τους αντίπαλους επιθετικούς και σε ποιά να επιτεθείς για να σκοράρεις. Αυτό φαίνεται πως έπαθε ο Ορελιάν Σενζού.

Ο αμυντικός της εθνικής ομάδας του Καμερούν στο σημερινό (30/3) φιλικό με την Ταϊλάνδη στην Μπανγκόκ, αντί να διώξει την μπάλα σε μία σέντρα των Ασιατών από τα πλάγια, πετάχτηκε… εξαιρετικά και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Ασεμπέ.

Χαρακτηριστικά ο πορτιέρο των «Αδάμαστων Λιονταριών» παρέμεινε να τον κοιτάει απορημένος, καθώς θα μπορούσε με άνεση να σταματήσει την μπάλα, αν βεβαίως τον είχε αφήσει ο Σετζού, ο οποίος με αυτό το γκολ έβαλε μπροστά τους Ταϊλανδούς με 2-0.



Ωστόσο, το Καμερούν κατόρθωσε στη συνέχεια με τα γκολ του Μουκαντζό, του Ντζιέ και του Νγκουενί να κάνει την ανατροπή στο σκορ και να πάρει τη νίκη στο τέλος με 3-2. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: